До кінця року житло у новобудовах подорожчає

31.07.2019 09:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Нова влада - нові ціни на нерухомість. Фахівці прогнозують - результати виборів матимуть вплив на процеси ринку нерухомості України. Зокрема, йдеться про подорожчання квартир у новобудовах на 3-5%.

В інтерв'ю 24-му каналу керівник відділу продажів ЖК Svitlo Park у Києві Олександр Панфілов прогнозує, що завершення виборчого процесу та збереження економічної стабільності мають суттєво пожвавити первинний ринок нерухомості. 

Пауза на ринку, пов'язана з тривалістю виборчих перегонів, затягнулась на 4 місяці. Потенційних покупців стримувала невідомість, а з іншого боку – забудовники, аби втримати продаж, не квапилися підвищувати ціни, підтягуючи їх до рівня зростання собівартості будівництва. Експерт зауважує, що за 2 тижні напередодні парламентських виборів на ринку відчувалось певне пожвавлення. Спровоковане воно було прогнозами щодо обвалу гривні після 21 липня.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини