Рівненській родині з трійнею квартиру куплять. Проте не все так просто

31.07.2019 15:30   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

Сім’я  Рокунів з Рівного на момент народження 12 червня цього року дівчаток-трійнят  – мешкала у двокімнатній квартирі, яка розташована на 12 поверсі у будинку на вулиці Київській.

За спеціальною програмою міської ради сім’ям, у яких народжується трійня, передбачене надання квартири. Однак, у цьому випадку, виникли складнощі.  Згідно із програмою міської ради, квартиру можна придбати для сім’ї, яка з моменту народження трійні була прописана у місті близько року. Рокуні були прописані в іншому місці.

Тому з приводу їхньої ситуації засідала спеціальна комісія міської ради, яка постановила зробити для цієї родини виняток і купити їм житло за кошти міського бюджету.

- Оскільки у цієї сім’ї вже є квартира, то ми можемо придбати їм нову розміром лише у 41 м.кв. житлової площі. Так передбачає законодавство. Якщо зважати на вторинне житло, то це двокімнатна квартира. Якщо оцінювати новобудови, то це може бути й однокімнатна, – розповіла начальниця відділу обліку і розподілу житла Рівненського міськвиконкому Наталія Марщівська.

Варто нагадати, що з 2009 року Рівненська міська рада придбала чотири квартири сім’ям, у яких народилися трійні.

За матеріалом «Рівне вечірнє»


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews