Переможниця модельного реаліті на телеканалі «Тернопіль1» збирає валізи до Париж

31.07.2019 23:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Переможниця першого в Західній Україні модельного реаліті на телеканалі Тернопіль1 збирає валізи до Парижу та вже знялась у фотосесії Всеукраїнського журналу Joy.

Судді зробили свій вибір та оголосили ім’я переможниці першого в Західній Україні модельного реаліті-шоу «Стань моделлю» на телеканалі Тернопіль1. За цей титул у фіналі змагалися: Вікторія Білань, Олександра Александрович та Анастасія Чабак. Кожна з них до кінця була впевнена у перемозі.

«Це реаліті шоу стало чудовим стартом для кожної дівчинки, адже тут вони отримали велику кількість базових знань та навиків для цієї професії, цінний досвід фото позування та дефіле» - каже режисер проекту Світлана Наконечна.

На дівчат чекали складні та несподівані випробування, після проходження яких і стало відомо, хто переміг і виборов титул. Журі довго не могло визначитись з переможницею. Проте згодом оголосили її ім’я – Олександра Александрович.

«Я не очікувала, що стану переможницею, але я дуже на це сподівалася, я намагалася зробити все для того, аби перемогти і мені це вдалося, я дуже щаслива», - поділилася своїми емоціями та враженнями від участі в проекті, переможниця реаліті «Стань моделлю» - Олександра Александрович.

Олександрі вручили головні призи: відпочинок на двох у Парижі від туристичної агенції  "TUI" на Вулиці Валова. Уже на наступний день після фіналу проекту вона відправилась на фотозйомку з Юрієм Калічаком. Світлини Ви зможете побачити у серпневому випуску журналу Joy.

«Пройшло все дуже круто. Я дуже сильно переживала, але все пройшло чудово. Стиліст і фотограф були неймовірними. Я одразу закохалась у підготовлені мені образи. А коли побачила фото, то в мене просто не залишилось слів. Дякую телеканалу Тернопіль1 та журналу Joy за таку можливість», - каже переможниця модельного реаліті «Стань моделлю» Олександра Александрович.

Телеканал Тернопіль1 дякує усім партнерам за сприяння у зйомках модельного реаліті. Усі випуски «Стань моделлю», інтриги, емоції та справжню боротьбу учасниць за перемогу Ви можете побачити на Youtube каналі телеканалу Тернопіль1 та в соцмережах.

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews