Рівнянок спокусив дорогий крем і дешева поліцейська машинка

01.08.2019 00:40   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Одразу дві спроби крадіжок були скоєні в Рівному минулими вихідними. В обидвох випадках правопорушницями були жінки. Запобігти злочинам допомогли поліції нацгвардійці військової частини 3055 Другої Галицької бригади.

Одна крадіжка сталася близько восьмої вечора в одному з магазинів мережі «Єва» в Рівному. Працівники магазину зателефонували до поліції та повідомили про жінку, яка намагалася без оплати винести з приміщення крем. Його вартість — 449 гривень. Нацгвардійці допомогли встановити особу жінки та затримали її. Це була 45-річна рівнянка Людмила Г.

null
Фото з мережі Інтернет

Друга крадіжка сталася того ж дня в одному із супермаркетів мережі «Треш» о шостій вечора. 39-річна рівнянка Вікторія М. спробувала викрасти з магазину  на 177 гривень продукції.  Як не дивно, але це були продукти харчування і дитяча іграшка - поліцейська машинка. В результаті була затримана нацгвардійцями.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews