Рівне: Пес виявився більш відданим господарю, ніж той йому

Собака, якого у Колоденці біля Рівного знайшли прив`язаним до стовпа, повернувся на те ж місце чекати господаря.

01.08.2019 13:34   Опубліковано : Любомир Тлумак
Джерело: RvNews

Cоціальними мережами було поширено відео про те, як у селі Колоденка Рівненського району вівчарку прив'язали біля стовпа з білбордом і залишили саму.

За інформацією очевидців, пес поводив себе агресивно, нікого не підпускав  і не дозволяв його відв'язати. Небайдужі перехожі однак намагалися його нагодувати.

Як згодом повідомила прес-офіцер управління Патрульної поліції в Рівненській області Оксана Юрченко, собаку все-таки вдалося відв'язати і відпустити. Однак через якийсь час пес повернувся на те ж саме місце, де його покинули, ймовірно усе ж сподіваючись, що господар за ним прийде. 

«Рівнян схвилювала історія з вівчаром, який більше доби був прив'язаним до борду без води та їжі. Припустили, що це Пірат, викрадений два місяці тому. Але, як з’ясувалося, це був не він», – написала Оксана Юрченко на своїй сторінці у Фейсбук. 

null
Фото "Рівне вечірнє"

Як повідомляє «Рівне вечірнє», поліцейська Оксана Юрченко згодом поінформувала, що пес, якого у Колоденці, неподалік закладу «4х4», прив’язали до рекламного щита та покинули, пішов до кінолога патрульної поліції. Наразі його на деякий час забрали до себе волонтери.

Джерела: прес-служба управління ПП у Рівненській обл.; газета «Рівне вечірнє»

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews