За кубок з оранки змагалися трактористи «Контінентал»

02.08.2019 10:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

У Компанії «Контінентал» провели навчання та змагання з оранки. Міжнародним стандартам цього виду обробітку землі навчали трактористів агрохолдингу володарі світових кубків з оранки Йєнс Іверсен та Андреас Торзаґер. Завдяки професіоналам світового рівня працівники Компанії вдосконалили свої знання із налаштування ґрунтообробних агрегатів задля підвищення якості виконання оранки та подальшого впровадження цих практик у роботі. А після – мірялися знаннями та здобутими навичками.

Пройшло навчання у декілька етапів: теоретична частина, практичне налаштування та регулювання обладнання, а закріпили результат змагання з оранки. Триденний захід відбувся на трьох кластерах Компанії у двох областях – «Самбір» (Львівська обл.), «Кам’янка-Бузька» (Львівська обл.) та «Тернопіль» (Тернопільська обл.). Всього понад три десятки учасників долучились до цієї події, адже оранка залишається важливим методом обробітку ґрунту. Для навчання використовували плуги та трактори, які заплановані для робіт у виробничому сезоні 2019- 2020 рр.

Після комплексної оцінки роботи команд, зокрема, якості налагодження плугів та відповідності іншим умовам змагань було визначено та нагороджено кращих спеціалістів агрохолдингу. Подібні заходи «Контінентал» проводить задля розвитку своїх працівників, вдосконалення їх теоретичних та практичних вмінь, адже в людський ресурс тут інвестують першочергово.

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews