На Тернопільщині, п'яні молодики переслідували автівку

03.08.2019 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Борщівському районі поблизу с. Кривче, сім'ю франківчан, яка їхала на відпочинок, переслідували невідомі. Про цей випадок розповідає прес-служба поліції тернопільської області.

Машину, в якій було четверо дорослих та малолітня дитина, уночі почала переслідувати іномарка. Переслідувачі вимагали щоб кермувальник зупинився, а коли його не послухали, то він пішов на таран. Удар відкинув автівку на узбіччя. Згодом, до машини кинулись переслідувачів та почали вбивати вікна.

Переслідувачі кинулись до заблокованого авто й почали силою відкривати дверцята і бити пасажирів. На прощання, зловмисники повибивали вікна і розпилили невідому речовину у салоні.

Як розповідають франківчани, від страху і шоку вони не знали вже, що очікувати, але раптом зловмисники сіли в авто і подалися геть.

До слова, зловмисників вдалося впіймати тієї ж ночі. На момент вчинення злочину лиходії перебували у стані алкогольного сп’яніння


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews