У Рівному стрілецький тир «обшили». Після того, як куля влучила у перехожу

04.08.2019 23:32   Опубліковано : Любомир Тлумак
Джерело: RvNews

Рівнянка Валентина Кравчук, за словами якої у парку культури і відпочинку "Хімік", що на мікрорайоні «Ювілейний», з тиру у неї влучила куля, подала заяву до поліції. Її зареєстрували у міськвідділі Нацполіції за фактом отримання тілесних ушкоджень.

Після кількаденних спроб керівник парку атракціонів Олександр Тупальський таки дав коментар журналістам. Він, зокрема, повідомив, що цього дня на місці інциденту не був. Однак, його працівники бачили, як все відбувалось. Чоловік вважає, що на руці у жінки синець може бути і не від кулі.

На мою думку, якщо там була розбірка, – я не стверджую, що вона була – то це хтось її за руку взяв. І це лишився синець. Бо коли вона стояла і щось їй в руці запекло - це ще не факт, що з нашого тиру вилетіла куля. Стеля пробита, на висоті 2 метри 20 сантиметрів, - говорить Олександр Тупальський. - За такою траєкторією може куля вилетіти й опуститися за 50 метрів і вп'ястися в руку?

Я спілкувався з хлопцями, які цим займаються. Вони кажуть: якщо так сталося – то кулька могла застрягти в руці.

Але чому жінка не викликала «швидку», не  зафіксувала цей момент документально?

Мені це зовсім незрозуміло…

Ми, до речі, теж будемо писати заяву щодо неправдивих даних, за наклеп...

Тим часом тир у парку культури і відпочинку "Хімік" працює. Він був зачинений лише на дві доби. Адже після цієї події, яка набрала широкого розголосу, адмінстрація парку вирішила додатково обшити тир. Мова йде про нову 12- міліметрову обшивку.  

За матеріалами відділу комунікації ГУ НП у Рівненській обл.

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews