Корецьку релігійну громаду зареєстрували у складі ПЦУ

05.08.2019 10:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: Район Корець

Розпорядження про реєстрацію статутів релігійних громад у новій редакції підписав виконуючого обов'язки голова Рівненської ОДА Ігора Тимошенка.

Статут про реєстрацію релігійної громади Свято-Вознесенської парафії Рівненської єпархії Української Православної Церкви – Київський Патріархат міста Корець у складі ПЦУ підписали 25 липня.

Про це повідомляють на сайті облдержадміністрації.

«Зареєструвати статут релігійної громади Української Православної Церкви – Київський Патріархат м. Корець, зареєстрований розпорядженням голови Рівненської обласної державної адміністрації від 20 жовтня 2000 року № 561, із змінами, зареєстрованими розпорядженням голови Рівненської обласної державної адміністрації від 12 грудня 2002 року № 718, у новій редакції, за адресою: вул. Коновальця, будинок 4, м. Корець Рівненської області, 34700, з юридичною назвою – Релігійна громада Свято-Воскресенської парафії Рівненської єпархії Української Православної Церкви (Православної Церкви України) міста Корець», – йдеться у документі.

За матеріалами https://korets.rayon.in.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Корець