«Настає момент коли треба відійти»: тернопільський керівник «Громадської опозиції» йде у відставку

05.08.2019 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Депутат Тернопільської міської ради Петро Ладняк  йде у відставку  з керівника обласної організації «Громадська опозиція». Таке рішення було прийняте на звітньо-виборчій конференції партії. Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

«Сьогодні відбулась звітно-виборча конференція обласної організації партії "Громадянська позиція",на якій прийнята моя відставка. В житті в усьому є початок і є кінець. Я десять років очолював обласну організацію, з найперший днів її заснування. Завжди старався працювати чесно і відповідально, але настає момент, коли треба відійти. При цьому залишаюсь членом партії. На конференції мене обрали членом Ради обласної організації. Дякую всім, хто мене підтримував за весь час мого керівництва партійним осередком області» — зазначає Петро Ладняк.

Нагадаємо, Петро Ладняк був Членом Координаційної Ради  партії «Громадська опозиція», та голова  Тернопільської   обласної  партійної організації, яку  він очолював впродовж десяти років.   У 2015   році був обраний  депутатом  Тернопільської міської  ради  7 скликання від партії «Громадська опозиція».

До слова, замість  Петра  Ладняка  партійну організацію в області очолить  Любомир Балук.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews