Рівненщині повісився хлопець, якого звинуватили в зґвалтуванні неповнолітньої

Село хотіло вчинити самосуд над батьками дівчини, яка звинуватила 18-річного хлопця у зґвалтуванні. А його тим часом невдовзі знайшли у лісі на дереві у зашморгу.

05.08.2019 18:10   Опубліковано : Любомир Тлумак
Джерело: RvNews

У лісовому масиві біля села Глинне Рокитнівського району 18-річного хлопця знайшли повішеним. Про це повідомив начальник відділу комунікації головного управління Національної поліції в Рівненській області підполковник Антон Крук. 

За його словами, хлопця шукали добу. Перед цим мати 14-річної дівчини, яка приїхала із Сумської області, написала заяву до поліції про зґвалтування її дочки. 

- За цим фактом було відкрито кримінальне провадження. Призначено комплекси експертиз, щоб встановити всі обставини. Проводиться досудове розслідування. У рамках цього провадження почали пошуки хлопця. Проте його знайшли мертвим, - говорить Антон Крук. - Про причинно-наслідковий зв'язок між відкриттям кримінального провадження за фактом зґвалтування і тим, що він покінчив життя самогубством, ще зарано говорити.

Тим часом родичі хлопця заявляють, що батьки дівчини почали вимагати у нього гроші.

- Йому сказали: тебе посадять… Йому пригрозили, - говорить сестра хлопця. - Від першої спроби повіситися його врятувала бабуся. Однак невдовзі він утік від неї. 

Новина про те, що хлопець вчинив самогубство, приголомшила Глинне і сусідні села. Люди збунтувалися і ладні були вчинити самосуд. Тож батьки дівчини змушені були терміново покинути село. 

У Рокитнівському районному відділі Національної поліції проводять додаткові перевірки та експертизи у справі. Якщо виявиться, що хлопець не ґвалтував дівчину, її можуть притягнути до відповідальності. Ймовірно, розглядатиметься питання й про доведення його до самогубства. 

За матеріалами відділу комунікації ГУ НП у Рівненській обл.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews