ФК “Малинськ” у стартовій грі нового аматорського сезону здобув перемогу в Ковелі

05.08.2019 21:38   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

У поєдинку першого туру Чемпіонату України серед аматорів сезону 2019/2020 ФК “Малинськ” у гостях зустрічався із ФЦ “Волинь-Ковель” та здобув перші офіційні очки під керівництвом Олега Шандрука.

Переконливо вигравши перший тайм 4:1 (двічі відзначився Анатолій Онищук, по одному голу провели Віталій Брикса та Олександр Гергелюк), у другій половині малинчани спочатку пропустили другий м’яч від Віталія Кашуби, а потім друге попередження отримав Роман Дацюк.

Відігравши половину тайму в меншості, гравці ФК “Малинськ” все ж втримали рахунок 4:2  і здобули закономірну перемогу.

Стартовий склад ФК “Малинськ”: 77. Грицаль Михайло; 23. Дацюк Роман; 88. Гергелюк Олександр; 5. Воробей Роман; 22. Гордійчук Павло; 3. Проневич Дмитро (к); 15. Портянко Олександр; 7. Онищук Анатолій; 25. Капустинський Юрій; 33. Савицький Роман; 10. Брикса Віталій.

Запасні: 91. Ольшевський Дмитро; 11. Штандер Василь; 18. Яструб Юрій; 6. Луцюк Дмитро; 9. Гайдучик Микола; 17. Кір’ях Віктор; 28. Ничипоренко Олег.

Голи: Кашуба Віталій, 11 (1:1),  Кашуба Віталій, 61 (2:4) – Онищук Анатолій (Гордійчук Павло), 6 (0:1), Онищук Анатолій (Грицаль Михайло, Савицький Роман), 18 (1:2), Брикса Віталій (Савицький Роман), 43 (1:3), Гергелюк Олександр (Дацюк Роман), 45 (1:4).

Вилучення: Дацюк Роман, 67 (друге попередження). 

Стартовий відтинок звітної зустрічі виявився за гостями, котрі активно пресингували та загострювали ситуацію поруч з чужими воротами. Тому закономірно, що рахунок у матчі відкрили саме малинчани вже на 6-й хвилині. Подача з кутового у виконанні новачка команди Павла Гордійчука з правого флангу на ближню штангу завершилася ударом головою Анатолія Онищука – 0:1!

Швидкий гол, здавалося, дещо заспокоїв малинчан і покарання прийшло майже негайно. Їх екс-партнер Віталій Кашуба створив маленький шедевр, зумівши в оточенні чотирьох суперників протягнути м’яч до кута воротарського майданчика і потужним пострілом зняти “павутинку” у дальній дев’ятці – 1:1 вже на 11 хвилині.

До честі гостей, ФК “Малинськ” не забарився з відповіддю, яка виявилася не менш ефектною і, головне, ефективною. Автор першого м’яча в матчі у притаманній йому манері розібрався відразу з декількома гравцями у червоній формі, пройшов по центру і двадцяти метрів потужно пробив у правий нижній кут – 1:2!

Провівши у перші 18 хвилин на двох три голи, команди дещо заспокоїлися. Перевага все ще була на боці гостей, проте найгостріші моменти малинчани приберегли під кінець тайму. На 43 та 45 хвилинах підопічні Олега Шандрука просто нокаутували ковельчан. Спочатку Віталій Брикса використав своєчасну передачу у розріз Романа Савицького, вийшов на ударну позицію трішки правіше центра і з лінії карного майданчика вразив дальній кут – 1:3! Ще за дві хвилини подача кутового з лівого краю у виконанні Романа Дацюка завершилася ударом голови Олександра Гергелюка, який своєчасно набіг на ближню штангу – 1:4!

По перерві можна було очікувати, що ФК “Малинськ” продовжить збільшувати відрив у рахунку. Проте деяка розслабленість плюс присутність у лавах ФЦ “Ковель-Волинь” такого мотивованого гравця, як Віталій Кашуба, цим прогнозам не дали збутися. Господарі почали все частіше турбувати оборону гостей і якщо в одному епізоді Михайла Грицаля підстрахувала поперечина, то на 61-й хвилині знову відзначився Кашуба – 2:4…

Ситуація для ФК “Малинськ” ще більше погіршилася через шість хвилин. Ігрове зіткнення у центрі поля головний арбітр порахував на стільки серйозним, що показав “гірчичник” Роману Дацюку. Для гравця це попередження стало другим у зустрічі і автоматично перетворилося у червону картку.

Решту часу – а грати командам залишалося ще майже півгодини – малинчани провели у чисельній меншості. Проте, як не дивно, це їм пішло лише на користь. Гравці ФЦ “Ковель-Волинь”, звичайно, дуже хотіли, як мінімум, відігратися, проте з креативністю попереду в них виходило не дуже. А от ФК “Малинськ” раз-по-раз втікав у стрімкі контратаки і цілком міг забити п’ятий м’яч. 

Чемпіонат України серед аматорів, сезон 2019/2020 років

ГРУПА 1, 1-й тур

«Світанок-Агросвіт» (Шляхова) – «ОДЕК» (Оржів) – 0:2 (0:0)

3.08. 17.00. Стадіон “Шляхова Арена” (Шляхова)

«Вотранс» (Луцьк) – «Агрон» (Великогаївська ОТГ) – 2:3 (0:1)

3.08. 18.00. Стадіон с. Підгайці

«Нива» (Теребовля) – «Покуття» (Коломия) – 3:1 (1:1)

4.08. 17.00. Стадіон “Колос” (Теребовля)

null

Більше ФОТО + ВІДЕО - http://www.fcmalynsk.club/?p=3064

 

Прес-служба ФК "Малинськ"


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews