Тернополянка позмагається за корону найкрасивішої і 400 тисяч гривень

06.08.2019 08:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Доба

Тернополянка Юлія Мосейко стала однією з 25 учасниць, які позмагаються за титул Міс Україна. Конкурс відбудеться 12 вересня у столиці.

Як зазначають організатори, поки конкурсантки долали збільшений перелік неординарних випробувань і з нетерпінням чекали оголошення імен фіналісток, було прийняте рішення щодо винагороди дівчат і збільшення призового фонду конкурсу на 200 тисяч гривень, - пише Доба.

Традиційно у фіналі визначають трьох переможниць, розмір грошових винагород для яких варіювався залежно від отриманого титулу - «Міс Україна», «Міс Земля» та «Міс Інтернешнл».

Відповідно, якщо раніше власниця головної корони України отримувала 300 тисяч гривень, то цьогорічна переможниця отримає 400 тисяч гривень. Розмір винагород для «Міс Земля» та «Міс Інтернешнл» збільшено для кожної зі 150 тисяч до 200 тисяч гривень. Тепер на кону не лише омріяна корона та престижні титули, а й неймовірні грошові призи.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Доба