Здолбунівчани боротимуться з новим скандальним пам’ятником (Фото)

07.08.2019 08:31   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: 0362.ua

Заклик прийти на завтрашню сесію Здолбунівської міської ради розмістив у себе на сторінці Андрій Токарчук. Пише https://www.0362.ua

«Кому не байдужа доля ганебного витвору мистецтва, збираємось в середу 07.08.2019р. о 8:30 в міській раді відбудеться сесія.

P.S. мені дзвонили та писали, що це, ще не закінчена робота, там ще має бути тризуб. Але сама основа вже виконана не якісно, тризуб ні чого не спасе», - написав Андрій Токарчук.

Мова йде про пам’ятноий знак "Пам'яті Героїв", який почали встановлювати минулої п'ятниці у Здолбунові. Попри переконання автора та міської ради, що робота над ним ще не завершена, здолбунівчани налаштовані рішуче. На сесії прохатимуть знесення пам’ятника, адже вважають, що навіть у завершеному вигляді він навряд відповідатиме очікуванням здолбунівчан.

Нагадаємо, здолбунівчани різко розкритикували пам'ятний знак, який почали встановлювати у центрі міста. У фейсбуку написали цілий шквал емоційних повідомлень із вимогою знести пам'ятник. Насторожила їх не тільки сумнівна форма свічки, якість робіт, а й сенс, який несе у собі меморіал.

Тим часом пам’ятник ще вчора ввечері накрили. 

За матеріалами https://www.0362.ua

 
null
Фото Олександра Свириди
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 0362.ua  





Єдині новини

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день