У Рівному під час пожежі вогнеборці врятували 15 людей

07.08.2019 10:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини

6 серпня о 23:58 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у 10-ти поверховому багатоквартирному житловому будинку в місті Рівне по вулиці Волинської Дивізії.

На місце пригоди було направлено три чергових відділення вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що пожежа виникла в ліфтовій шахті десятиповерхівки. До того ж, через пожежу останні поверхи були сильно задимлені. За вказівкою керівника гасіння пожежі, одна група рятувальників терміново вирушила на боротьбу з вогнем, інші бійці Служби порятунку розпочали виводити на свіже повітря мешканців будинку.

О 00:15 пожежу було локалізовано, а о 00:25 повністю ліквідовано. Під час пожежі з верхніх 8-10 поверхів було виведено на свіже повітря 15 людей з яких 5 дітей та проведено евакуацію мешканців під’їзду. Загиблих внаслідок даної події немає.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено електричні кабелі ліфтової шахти, закопчені стіни сходової клітки на 8-10 поверхах.

До гасіння пожежі було залучено чотири одиниці спецтехніки ДСНС та двадцять рятувальників.

Наразі причини пожежі та завдані нею збитки встановлюють фахівці.

null

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини