У Львові п'яна жінка на автомобілі збила електроопору (Фото)

08.08.2019 15:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

Другу ніч поспіль патрульні складають 6 протоколів на нетверезих водіїв – одна з них розтрощила своє авто.

Читайте також

Львівські патрульні зупинили за вісім діб 57 п’яних водіїв
П’яний водій без прав, їхав трасою Київ-Чоп заднім ходом

 Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області, пише - Status Quo.

Цього ранку на вулиці Личаківській можна було побачити збиту електроопору, турнікети, вказівники, уламки авто. Виявилося, що це так 39-річна львів’янка поверталася додому на своєму автомобілі Toyota. Не доїхала лічені метри і не впоралася з керуванням. Відтак, автомобіль розтрощений. У жінки патрульні помітили ознаки алкосп’яніння, однак від перевірки вона відмовилася. Не було у водійки і страхівки. Тож в комплексі шанувальниця нетверезої їзди отримала протокол за скоєну ДТП, протокол за керування напідпитку та постанову за відсутність страхівки.

Цієї ночі, як і минулої, патрульні склали 6 протоколів на нетверезих водіїв.

Нагадуємо, що за керування в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння (вчинене вперше протягом року) штраф 10200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік. Якщо ці дії вчинені повторно (вдруге) протягом року — штраф 20400 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки. Якщо особа вже двічі протягом року притягалася до відповідальності за подібні дії — штраф 40800 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років.

7e58b66f37f6c5385dc35e3df0c7135a.md.jpg ebb931f4de3e78ad02577df4e29cafe5.md.jpg


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo