На понад 30 мільйонів неефективних бюджетних витрат виявили аудитори в Дубенському районі

08.08.2019 23:44   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області провели державний фінансовий аудит бюджету Дубенського району за період з 1 січня 2016 року по 31 березня 2019 року. За результатами аудиторської перевірки виявлено порушень, втрат доходів та неефективного використання бюджетних коштів на понад 30 млн гривень.

Під час проведення аудиту встановлено, що 17,7 млн грн. витрачено з районної скарбниці на надання вторинної медичної допомоги жителям районного центру, які не компенсовано з бюджету міста Дубно. Одночасно з районного бюджету спрямовувалися кошти на видатки, які не є першочерговими, пов’язані з утриманням установ, що фінансуються з державного бюджету, на загальну суму 2,5 млн гривень.

Окрім того, аудитори Рівненщини виявили, що при незабезпеченні видатків на оплату праці, залишки коштів освітньої субвенції на суму 1,8 млн грн. використовувало районне керівництво не на оплату праці педагогічних працівників, а на матеріально-технічне забезпечення. Здійснювався недостатній контроль за надходженням плати за оренду водних об’єктів за чинними договорами оренди земельних ділянок тощо.

 

Джерело: прес-служба Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews