У Львові зросли тарифи на ритуальні послуги

10.08.2019 00:16   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Виконавчий комітет Львівської міськради затвердив у п’ятницю, 9 серпня,рішення «Про встановлення ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» тарифів на ритуальні послуги», пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили у Львівській міськраді. Начальник управління економіки підприємств департаменту житлового господарства та інфраструктури Роман Панасюк пояснив: «У зв’язку із підняттям прожиткового мінімуму з першого липня та підняттям міжгалузевого коефіцієнту, який впливає на заробітну плату працівників, зросли тарифи на обов’язкові ритуальні послуги. В середньому вони зросли на 40%. Згідно з Законом «Про поховання», у нас залишилось п’ять обов’язкових послуг, які ми регулюємо, а решту послуг люди можуть обирати самостійно».

«Відповідно до рішення виконавчого комітету, раніше було встановлено Львівському комунальному підприємству «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» тарифи на окремі види ритуальних послуг, які підлягають регулюванню та тарифи на ритуальні послуги, які включені до мінімального переліку послуг на проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни і учасників національно-визвольних змагань», – поінформували також у міськраді.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів