Нещасний випадок у піщаному кар’єрі на Рівненщині – загинув чоловік, який усував несправності

09.08.2019 23:55   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Травми несумісні із життям отримав 60-річний житель села Ремель Рівненського району під час усунення технічних несправностей у вантажівці на крейдяному кар’єрі у селі Нова Любомирка. Трагедія трапилася вчора, 8-го серпня.

Як повідомила поліція, близько 09:30 під час проведення робіт із видобування крейди у кар'єрі зломилася вантажівка «КрАЗ».

Під час ремонту автомобіль зіткнувся із екскаватором, унаслідок чого ківш упав на кабіну, де в той момент 60-річний майстер усував несправності.

Попри вжиті реанімаційні заходи, життя потерпілого, якого доставили до лікарні з артеріальною кровотечею та відкритим переломом ключиці, врятувати не вдалося.

Слідчі Рівненського районного відділення поліції встановлюють усі обставини події у рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України (порушення вимог законодавства про охорону праці), повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 Джерело: https://rivnepost.rv.ua

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews