Дві Вікторії безкоштовно навчатимуться у ТНЕУ за перемогу у конкурсі відеоробіт

ТНЕУ ОБИРАЄ ТЕБЕ!

10.08.2019 19:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Вікторія Карчевська та Вікторія Ткачук безкоштовно навчатимуться у Тернопільському економічному університеті, вигравши конкурс відео робіт. Про це повідомляють на сторінці навчального закладу у Facebook:

«До уваги учасників конкурсу «ТНЕУ ОБИРАЄ ТЕБЕ!»

Повідомляємо, що відео-роботи на конкурс представили вісім учасників. Попереднього організаторами було заявлено, що переможцями стануть 10 абітурієнтів. Однак кожне змагання передбачає вибір найкращих й оскільки лише 8 учасників вирішили позмагатися за можливість безкоштовного навчання у ТНЕУ – меценатами вирішено обрати двох переможців, чиї відео-роботи стали найбільш переконливими та вмотивованими.

Щиро вітаємо Вікторію Карчевську та Вікторію Ткачук, які за рішенням меценатів були найкращими й вибороли безкоштовне навчання у ТНЕУ на юридичному факультеті (спеціальність «Право») та Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина (спеціальність «Міжнародний менеджмент»)!

Бажаємо дівчатам бути такими ж активними, цілеспрямованими та впевненими у власних силах, наполегливо навчатися й працювати на благо омріяного університету!»

Катерина Богуславська


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews