Рівненські стрільці здобули сім медалей на Чемпіонаті України

11.08.2019 10:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ВСЕ Рівне

Здобуттям бронзової медалі завершила виступи на чемпіонаті України з кульової стрільби, що триває у Львові, збірна Рівненської області. 

Нагороду здобула Оксана Ковальчук, яка виступала в особистому заліку у стрільбі з малокаліберного пістолета на 25 метрів. На чемпіонатах України цю дисципліну ввели вперше. Ця медаль для збірної Рівненщини стала вже сьомою.

Загалом рівненські пістолетники вибороли у Львові 4 золоті, одну срібну та дві бронзові медалі. За словами тренера Сергія Бондаря, точної статистики він не має, але це якщо не найкращий, то один з найкращих виступів збірної Рівненщини з кульової стрільби на чемпіонатах України.

«Ми, можливо, і не сподівалися на таке. Виграли ми: жінки на 25 м командні змагання, в особистому заліку Оксана Ковальчук виграла, чоловіки виграли на 10 м, і в особистому виграли Олег Омельчук – «золото», «срібло» – Дмитро Гонта. Потім ще «бронза» в пневматиці в жінок і «бронза» в Ковальчук на 25 м в особистому заліку. І ще одна приємна несподіванка – виконала норматив МСМК (майстер спорту міжнародного класу) Семчишина Анастасія», – прокоментував старший тренер збірної області зі стрільби Сергій Бондар.

null

«Я могла краще. Завжди можна краще, нема межі, як каже наш тренер. Хотіла потрапити в кращий результат. Навіть розчарувалась, що в нього не потрапила, тому не була рада навіть тому, що виконала норматив СМК», – розповіла учасниця чемпіонату України Анастасія Семчишина.

За матеріалами http://vse.rv.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне