«Тернопільська ОДА» VS «Вставай Сонце»: відбудеться дев'ятий товариський матч

12.08.2019 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, 13 серпня о 19.00 год, на штучному майданчику Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 відбудеться дев'ята товариська гра у рамках програми «Розвиток футболу в Тернопільській області». Матч відбудеться між збірними «Тернопільська обласна державна адміністрація» та збірною музикантів, ведучих, акторів, режисерів ФК «Вставай Сонце».

Традиційно, для вболівальників підготували конкурси та призи, зокрема від постійного спонсора Тернопільська пивоварня «Опілля». Також, спеціальними гостями матчу стане танцювальний колектив Star Dance.

Матч триватиме: перша частина: 2-тайми по 25 хв, та друга частина, пробиття пенальті. Суддями поєдинку будуть: співорганізатор матчів, ініціатор та наставник проекту «Ветерани Патріотам», волонтер, ветеран війни на Сході капітан Роман Мельник та заступник начальника ДНЗ Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews