На Рівненщині чоловік до смерті побив палицею дружину

12.08.2019 21:49   Опубліковано : Любомир Тлумак
Джерело: RvNews

Увечері до Корецького районного відділення Національної поліції подзвонив 47-річний житель села Сторожів та повідомив, що він виявив тіло дружини без ознак життя з наявними тілесними ушкодженнями. 

Слідчо-оперативна група Корецького відділення та обласного управління Нацполіції встановили, що між подружжям часто виникали конфлікти, обоє ніде не працювали і зловживали алкогольними напоями. Того дня після обіднього застілля близько 16-ї години зчинилася чергова сварка на побутовому грунті. Під час з’ясування стосунків чоловік схопив дерев’яну палицю і почав нею наносити удари по тілу, зокрема й по голові 45-річної дружини. 

Жінка впала на підлогу. А чоловік залишив будинок. Коли ж повернувся, виявив дружину без ознак життя.

Чоловік не одразу зізнався у скоєному і запевняв правоохоронців, що не знає, хто це скоїв... Але завдяки зібраним доказам поліцейські швидко довели його причетність до скоєння злочину.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Тіло жінки відправили в морг для встановлення остаточної причини смерті.

— Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України і помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Корецького райвідділу Нацполіції – начальник слідчого відділення Андрій Юрчук. — Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відомо, що чоловік уже відбував покарання у місцях позбавлення волі за нанесення дружині тяжких тілесних ушкоджень.

За інформацією відділу комунікації ГУ НП у Рівненській обл.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews