Учасниці проекту "Пузата мама" знову зустрінуться у Рівному

12.08.2019 23:49   Опубліковано : Любомир Тлумак
Джерело: RvNews

Майже сотня вагітних жінок подали анкети для участі в проекті «Пузата мама», що вже кілька років підряд проводять у Рівному. Цього разу набір тривав три тижні. 

За словами засновниці проекту Оксани Кравець, щороку проект набирає все більшої популярності:

«Така кількість бажаючих - це свідчення правильної позиції, роботи організаторів проекту «Пузата мама». Адже поряд з підготовкою до появи дитини на світ ми пропагуємо активне материнство, ламаємо безліч стереотипів. А ще ми залучаємо до процесу підготовки до родів татусів».

Уже цієї середи відбудеться зустріч-знайомство з майбутніми учасницями проекту. 14 серпня о 17-й годині у «Майстерні міста» за адресою вул. Лермонтова, 6, І-й поверх.

Нагадаємо, проект для вагітних «Пузата мама» проводять у Рівному вже 9-й рік поспіль. Цього разу триватиме він 2,5 місяця, а завершиться грандіозною фінальною вечіркою восени. 

Покликання і мета «Пузатої мами» - пропагувати здорове і щасливе батьківство. Відтак усі вагітні учасниці конкурсу вкотре доведуть усім, що вагітність - це період яскравих емоцій, нових знайомств і неймовірних змін! 

За матеріалами оргкомітету проекту «Пузата мама»


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews