У Зборові запрацює студія звукозапису

13.08.2019 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Зборові, у музичній школі, обладнали студію звукозапису. Професійна техніка, повна звукоізоляція — усе це стало реальністю для зборівських учнів.

Ініціативу створити звукозаписувальну студію проявив учитель музичної школи Андрій. Павлович. Для реалізації власного проекту він звернувся до міського голови.

«До нас звернувся вчитель музичної школи з пропозицією створити студію звукозапису. Він сказав, що зараз діти хочуть брати участь у різних телешоу, а щоб подати на них заявку потрібний власний запис. Записатися можна, хіба що, в Тернополі, і то не всі зможуть поїхати. Тому, ми вирішили зробити звукозаписувальну студію у Зборові», — розповідає Зборівський міський голова Руслан Максимів.

До слова, для обладнання студії з міського бюджету виділили 40 тис. грн. Майже всі ці кошти потратили на закупівлю апаратури та проведення ремонтних робіт.

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews