В Острозі 25-річний чоловік постраждав через позичений автомобіль

13.08.2019 17:12   Опубліковано : Любомир Тлумак
Джерело: RvNews

У реанімаційному відділенні Острозької центральної районної лікарні  з тяжкими травмами голови нині перебуває 25-річний місцевий житель. 12 серпня близько другої години ночі в одному з розважальних закладів Острога без жодних пояснень на нього напав та став знавісніло бити мешканець Острога. Зловмисника затримали. А за життя потерпілого борються лікарі.

Поліцейські, зокрема, встановили, що 25-річний острожанин позичив у знайомого автомобіль «Mercedes-Benz», яким і поїхав до розважального закладу. Припаркований легковик помітив 27-річний місцевий житель, який через неприязні стосунки на ґрунті ревнощів і вирішив помститися власнику авто, хоча в обличчя останнього ніколи не бачив. У закладі запитав чия машина, на що 25-річний водій відповів, що саме він на ній приїхав.

В ту ж мить роздратований відвідувач без жодних пояснень силоміць витягнув його, як начебто свого опонента на вулицю і почав нещадно бити руками і ногами по всьому тілу, товк головою об машину та асфальтове покриття. У бійку намагалася втрутитися дівчина нападника, однак безрезультатно.

25-річного острожанина госпіталізували до реанімаційного відділення, де медики діагностували у нього відкриту важку черепно-мозкову травму, перелом кісток основи черепа, забій головного мозку з судомним синдромом, набряк головного мозку, лікворею з вух і множинні забої тіла. Будь-яких прогнозів лікарі поки що не дають і оцінюють стан потерпілого як тяжкий.

– Нападника затримали у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України і помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив т.в.о. начальника Острозького райвідділу Нацполіції Ігор Самолюк. — 27-річному жителю Острога повідомили про підозру в скоєнні злочину за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою.

Як з’ясувалося, зловмисник уже потрапляв у поле зору правоохоронців за домашнє насильство, а на момент злочину перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За матеріалами  відділу комунікації ГУ НП у  Рівненській обл.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews