Створення 3-D екскурсій планують на Рівненщині

14.08.2019 14:44   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
Рівненщиною можна буде подорожувати віртуально. Тож невдовзі усі охочі зможуть побувати в різних куточках області прямо з моніторів своїх гаджетів.

Проєкт передбачає заходи з оцифрування інформації про туристичні об’єкти, маршрути, об’єкти туристичної інфраструктури області, створення 3-D екскурсій.

Як розповідають в управлінні культури і туризму Рівненської ОДА, завдяки новітнім технологіям буде відзнято найцікавіші туристичні об’єкти у вигляді панорам 360°, що, в свою чергу, дасть змогу відчути себе безпосередньо на місці локації. Панорами будуть доступні для завантаження на кожен гаджет, а також для перегляду в 3- D окулярах.

Тараканівський форт, доступний в круговій панорамі ТУТ

Увійшовши за посиланням, ви маєте змогу пересуватись об’єктом. На даний час відзнято 190 панорам до 38 туристичних об’єктів. Їхня кількість буде поступово зростати, тим самим збільшуючи туристичну привабливість як для гостей так і для мешканців області.

Крім того, вся інформація про туристичні об’єкти буде розміщена на ресурсах Google, сайті rivne.travel та у соціальних мережах, зокрема, у Facebook («Рівненщина туристична», «Подорожуємо Рівненщиною») та Instagram («rivne.travel»), які постійно наповнюються актуальною інформацією.
Реалізація даного проекту планується і на наступний рік.

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews