У Корці для велосипедистів будують памп-трек

16.08.2019 10:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: Район Корець

У Корці вже закінчили роботи по оформленню траси на новенькому памп-треку.

У Корці продовжують реалізувати проект по облаштуванню велосипедного памп-треку. Закінчили основні роботи по формуванню траси, планують встановлення огорожі та облаштування зручного під’їзду.

Корецька міська рада висловлює слова вдячності Геннадію Завадському, який допоміг організувати роботи так, що працювала не лише спеціалізована техніка, а й молодь.

Хоча памп-трек ще не до кінця закінчений, він вже користується популярністю та активно освоюється молоддю.

Виконавчий комітет Корецької міської ради закликає юних спортсменів дотримуватись правил безпечної поведінки на памп-треку та не нехтувати захисним екіпіруванням – обов’язково одягати шоломи, наколінники!

Памп - одна з найпопулярніших вело-дисциплін у всьому світі, доступна абсолютно кожному, незважаючи на вік та навички катання на велосипеді. Памп-трек (від англ. pump - качати і track - траса) - спеціальна велосипедна траса без рівних ділянок, що представляє собою чергування ям, купин і контрухилів. Завдяки конструкції памп-треку набір та підтримка швидкості здійснюється не за рахунок обертання педалей, а за допомогою спеціальної техніки проходження.

null

За матеріалами https://korets.rayon.in.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Корець