Українець віз до Польщі чотири мечі

17.08.2019 13:35   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: WestNews.info

В автомобілі подорожнього на кордоні з Польщею виявили чотири мечі, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону, пише - WestNews.info.

Вранці, 16 серпня, на українсько-польському кордоні в пункті пропуску «Шегині» під час огляду одного з мікроавтобусів, яким за кордон прямував 36-річний мешканець Львівщини, прикордонники виявили чотири предмети, зовні схожих на холодну зброю.

Чоловік намагався перевезти їх поміж особистих речей у вантажному відсіку автомобіля, а слідував по смузі руху «Зелений коридор».

Подальше провадження у справі здійснюють співробітники Національної поліції України.

У сусідньому пункті пропуску «Краківець» прикордонники зафіксували та повідомили поліцію про чергову спробу підкупу військовослужбовця.

 1000 гривень хабара пропонував прикордонникові 51-річний мешканець Івано-Франківщини, аби не очікувати перед пунктом пропуску та позачергово пройти оформлення. Відтак подорожній був змушений пояснювати свої протиправні дії поліцейським.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info