Прикольна філософія доброчинців із Пекалова на Млинівщині

17.08.2019 15:15   Опубліковано : Віталій Тарасюк
Джерело: RvNews

Про те, що українці здатні на «приколи» - ні для кого не секрет: серед нашого брата жартівників завжди вистачало. Вкотре переконався в невмирущому «прикольному» гуморі в Пекалові, куди нещодавно завітав у справах. А привернув мою увагу напис на вагончику неподалік водоймища. У зв’язку з тим, що автор чи колектив авторів  цього шедевру не розраховували на розголос, то, очевидно, використали фарбу, яку на знімку не досить чітко видно. Тому дозволю продублювати написане:

- Українці вип’ють, закусять, погуляють, приберуть, вивезуть!

Одним словом, ціла філософія благородної поведінки на природі! А також нагадування і заклик до тих, хто відпочиває на березі водойми.І найперше  – до заїжджих відпочивальників. Як кажуть, два в одному: і весело, і повчально.

null
Фото автора

 А ще, як на мене, на цьому написі зафіксована патріотична позиція співвітчизників, які дбають про довкілля в рідному селі, а відтак – і про квітучу свою країну. Іншими словами, Україна – це територія, за яку відповідальний персонально кожен із нас.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews