Львів’яни вимагають вимити трамваї і тролейбуси

17.08.2019 22:32   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Кулемет.com

Львівську міську раду просять зобов’язати ЛКП «Львівелектротранс» вимити та продезінфікувати салони трамваїв і тролейбусів. Відповідну петицію зареєстрували у Єдиній системі місцевих петицій, пише - Кулемет.com з посиланням на Львівський портал.

Автор петиції Ігор Труш нарікає, що електротранспорт перебуває не лише у незадовільному технічному стані, а й санітарному. Тому він пропонує зобов’язати ЛКП «Львівелектротранс» вимити салони трамваїв і тролейбусів та оприлюднити відповідний фотозвіт.

«Електротранспорт – у жахливому стані, не тільки в технічному, але і в плані чистоти та дезінфекції. Його не прибирають та не дезінфікують взагалі. Пропоную зобов’язати ЛКП «Львівелектротранс» забезпечити клінінг транспорту та зробити обов’язковий фотозвіт», – наголошує Ігор Труш.

Зазначимо, що для того, аби Львівська міська рада розглянула цю петицію, потрібно зібрати 500 голосів. Наразі під нею підписались 43 людини, однак збір підписів триватиме ще до початку жовтня.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com