На Острожчині відбулася спортивна естафета

18.08.2019 09:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: Район Острог

В Острозькому дитячому санаторно-оздоровчому комплексі «Країна мрій» провели чергові спортивні естафети.

До табору завітали фахівці комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської облради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Для відпочивальників гості провели фізкультурно-оздоровчі заходи, які отримали назву «Олімпійське літо». Принагідно зауважимо, що це вже треті такі змагання для кожної нової зміни країномрійців.

null

Як повідомляють у спільноті «Спорт для всіх Рівненщина», у «Країні мрій» вихователі разом із дітьми сформували максимально рівносильні команди та обрали їм назви. Спортивний майданчик перед стартами зібрав більшість тутешніх відпочиваючих як для участі, так і для підтримки друзів. Юнаки й дівчата вправно демонстрували свої навички володіння різноманітним спортивним інвентарем. Естафети «Флорбол», «Рівновага», «Баскетбол», «Спортивна піраміда» та «Кільця» легко піддалися кожному колективу, що й відобразилося на загальному результаті.

З відривом лише у декілька балів перемогу здобула команда «Формула». А найкращими у індивідуальних конкурсах стали Володимир Бабчаник та Єлизавета Майорова.

null

За матеріалами https://ostrog.rayon.in.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Острог