На березі Дністра стартував фестиваль яскравих вражень

18.08.2019 10:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: gazeta.te.ua

Футбольний матч за участю зірок українського футболу, пляж на березі Дністра, яскраве шоу від мегапопулярного Дзідзьо та акапелла з глядачами від романтиків гурту “Друга ріка”.

Фестивальний сезон на Тернопіллі вражає своєю помпезністю, яскравістю та драйвовими емоціями. Нещодавно відгуділо “Файне місто”, а на позитивних людей вже чекає не менш цікавий фестиваль в іншому куточку Тернопілля в селі Городок Заліщицького району. З 16 по 25 серпня на території Дністровського каньону триватиме фестиваль яскравих вражень “WOW Gorodok FEST”.

У п’ятницю, 16 серпня, футбольним матчем за участю зірок українського футболу стартував перший музичний фестиваль “WOW Gorodok FEST”. На великій території на березі Дністра розмістився цілий комплекс локацій : пляж, майданчик з атракціонами, футбольне поле, наметове містечко, вулична їжа різних народів і сцена. Зі сцени протягом вечора лунали запальні і романтичні пісні у виконанні мегапопулярного Дзідзьо та гурту “Друга ріка”. А на завершення небо осяяв яскравий феєрверк.

Попереду ще чекає два цікавих музичних дні фестивалю, на який всі бажаючі можуть навідатись (діти до 12 років безкоштовно) та отримати незабутні феєричні емоції.

Матеріал підготувала Маріна Дашкевич


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: gazeta.te.ua