На Коломийщині під час застілля чоловік зарізав товариша

Знаряддя вбивства – ніж та інші речові докази – вилучені.

19.08.2019 12:38   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бріз

18 серпня близько 18 години в с. Старий Гвіздець під час сварки, яка виникла в результаті спільного розпиття алкоголю, нетверезий чоловік смертельно поранив ножем свого товариша по «чарці». Зловмисника поліція затримала, пише - Бріз.

Читайте також

Агресивний франківець з ножем напав на чоловіка та пошкодив машини
Чоловіку, який нападав з ножем на перехожих у Франківську, загрожує до 12 років в’язниці

Як з'ясували правоохоронці, двоє чоловіків розпивали спиртні напої у будинку односельчанів. Добре захмелівши та під час конфлікту 38-річний гість схопив до рук ножа і наніс один удар 25-річному товаришу, внаслідок чого останній помер на місці події. Підозрюваного затримано на місці вчинення злочину.

Затриманий в минулому притягався до кримінальної відповідальності за спричинення легких тілесних ушкоджень.

Наразі він затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Сьогодні слідчі оголосять йому про підозру за скоєння кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Покарання за скоєне передбачає до 15 років позбавлення волі. Суд невдовзі обере йому запобіжний захід. Слідчі дії тривають.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бріз