Тернопільщина зібрала байкерів зі всієї країни

19.08.2019 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Чорткові, з 16 серпня, відбувався триденний мото-рок-пікнік. Байкери зі всіх куточків України та й інших країн зібралися на фестиваль. Про це повідомляє Чортківська міська рада.

На фестивалі лунала сучасна електронна музика, рок-гурти («Барви блюзу», «Периферія», «Brem stoker», «Music way», «Mental affection» «Interiia»), а також були фудкорти зі смаколиками та мотовиставка. Як зазначають організатори, оскільки такий мото-рок-пікнік є унікальним, то вони організовують його не вперше.

«Вже декілька років поспіль, спільно із міською радою, ми проводимо мото-рок-пікнік. Він унікальний не лише тому, що тут можна побачити різноманітні байки, але й потужним концертом, за участі цікавих колективів, яких більше ніде не побачите, крім таких фестивалів», - розповів організатор заходу, представник Чортківського відділення мотоклубу Lion MС Артур Марунов

Для жителів міста мотто-рок-пікнік став справжнім святом. На другий день фестивалю, колона байкарів, опісля освячення мотоциклів настоятелем церкви Св. Покрови о. Михайлом, проїхалася центральними вулицями міста.

До слова, усі охочі змогли також зробити світлину на пам'ять з «двоколісним конем».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews