Львівські митники вилучили у поляків ліки й косметику

19.08.2019 16:55   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

Львівські митники виявили ліків та косметики на майже пів мільйона гривень.

Читайте також

​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій
Африканку з немовлям затримали на українсько-польському кордоні
Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»

Про це повідомили в понеділок, 19 серпня, в Головному управлінні ДФС у Львівській області, де також розповіли: «Двоє громадян Польщі як водії прямували з України через митний пост «Краковець-Корчова». Під час письмового декларування вони заявили про наявність незначної кількості ліків та косметики», пише - Щоденний Львів.

«Однак працівники митниці ретельно оглянули автомобілі і виявили незадекларовані ліки та косметику. Зокрема там були креми для рук, шампуні, конопляна олія, кокосовий крем, натуральне мило з камфорою, паста марки «Креома Фарм Ентеросгель», спиртовий розчин «Хлорофіліпт» тощо. Після виявлення товару громадяни визнали його своєю власністю», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

«Незадекларовані товари вилучено. Їх точну вартість буде встановлено додатково. Справи скерують до суду», – повідомили також в обласному управлінні ДФС.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів