У Львові під час пиятики чоловік підрізав 21-річного хлопця

20.08.2019 20:31   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

У вівторок, 20 серпня, близько восьмої ранку до правоохоронців звернулася львів’янка, яка повідомила, що в її квартирі на вулиці Зеленій знайомий вдарив ножем іншого чоловіка, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
З'явились жахливі фото різанини у Львові
Львів’янин завдав ножових поранень своїй сестрі

Про це поінформували в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «На місці події працювала слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції. Правоохоронці попередньо з’ясувалили, що двоє львів’ян віком 21 та 37 років, перебуваючи в гостях, розпивали спиртні напої. Раптово між ними виник конфлікт, під час якого старший з чоловіків заподіяв молодшому ножове поранення».

«Постраждалого доставили у лікарню, медики надають йому допомогу. Зловмисника поліцейські затримали. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за чстиною 1 статті121 (умисне важке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, яка передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі», – повідомили також в обласному управлінні поліції.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів