У Калуші злодійка викрадала в дітей телефони

21.08.2019 00:20   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Вікна

Калуський міськрайонний суд закінчив розгляд кримінального провадження про обвинувачення місцевої мешканки, яка неодноразово притягалася до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів проти власності.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

Обвинувачена була причетна до вчинення низки крадіжок, які скоїла у Калуській гімназії імені Дмитра Бахматюка, спортивному манежі, ліцеї №2 із поглибленим вивченням англійської мови, Калуській дитячій музичній школі №2, Калуській загальноосвітній школі №10-ліцей, інформують - Вікна.

Жінка, скориставшись тим, що за її діями ніхто не спостерігає, діючи умисно, з корисливих мотивів та з метою особистого збагачення, викрадала у дітей телефони. У судовому засіданні обвинувачена свою вину у вчиненні інкримінованих їй кримінальних правопорушень визнала повністю. Суд призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на два роки.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вікна