Демидівчанам розповіли про нелегальну трудову міграцію

21.08.2019 10:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: Район Демидівка

Інформаційний семінар із загальних питань зайнятості у новому форматі провели у Демидівці.

Захід провели, щоб ознайомити населення із сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, повідомляють на сторінці Демидівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості у Facebook.

Завідувачка сектору профорієнтації відділу надання соціальних послуг Оксана Майдан проінформувала учасників семінару з основними послугами державної служби зайнятості та сучасними підходами щодо їх отримання, ознайомила з нормативними документами, які регулюють політику зайнятості, про роль кар’єрних радників в сприянні пошуку роботи та плануванні кар’єри.

Присутні отримали інформацію про переваги легальної зайнятості, загрози нелегальної трудової міграції, запобігання дискримінації та гендерній нерівності при влаштуванні на роботу. Присутні ознайомились з електронними сервісами державної служби зайнятості та станом ринку праці району та за його межами.

За матеріалами https://demydivka.rayon.in.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Демидівка