Рівненських бюджетників звозять у столицю на «масовку»

21.08.2019 12:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: Радіо Трек

У Фейсбуці поширюють відповідний документ від Офісу Президента.

У документі обласні адміністрації просять сформувати делегацію з одного з представників медичної, освітньої галузей та громадськості і забезпечити її присутність на генеральній репетиції 22-23 серпня у столиці, профінансувати організацію та участь делегації на заходах у Києві.

Цей документ викликав ось такі коментарі:

Костянтин Васик: «Влада нова, а методи ті самі. Зе збирає масовку на День Незалежності. А ну, зізнавайтесь, медики, освітяни, волонтери, кого вже записали на 24.08?»

Анжела Глушкова: «А хто казав, що буде по-іншому?)))»

Юрій С Анжела Глушкова: «А я іншого нічого від ЗЕкоманд і не чекаю. Це ще тільки квіточки починаються». 

У Рівненській облдержадміністрації підтвердили, що отримували такий документ. Але у Київ делегацію не повезуть. Говорить заступник начальника управління інформаційної діяльності ОДА Олександр Корольчук:  

«Ні. Однозначно ніхто не буде везти за кошти обласної адміністрації. Так само однозначно ніхто не буде везти централізовано.

Це абсолютно добровільна справа кожної людини. Особисто чи приватним автомобілем, чи потягом, чи якимось іншим способом вони можуть прибути до  Києва і взяти участь у цих заходах».

Втім, оскільки в листі Офісу Президента чітко визначені певні галузі, які мають бути представлені на заходах, то, за словами Олександра Корольчука, про це повідомлять представників медичної, освітньої галузі, громадських активістів. 

null

За матеріалами https://radiotrek.rv.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Радіо Трек