У Львові патрульні «на гарячому» затримали квартирного злодія

21.08.2019 23:41   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Дивись.info

Цієї ночі екіпаж патрульної поліції 4 батальйону затримали злодія в квартирі, яку він грабував.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області, пише - Дивись.info.

Інцидент стався на вулиці Єрошенка. Сусіди повідомили поліцію, що в одному з під’їздів перебуває невідомий та намагається відчинити двері в квартиру, в якій він не проживає. «Інспектори поїхали на місце події та зайшли в будинок. Сусіди показали офіцерам поліції вже пошкоджений замок в квартиру та повідомили, що всередині перебуває чоловік. Патрульні повідомили невідомому, що працює поліція, однак ніхто не відреагував», – повідомили у поліції. Інспектори зателефонували власниці квартири та запитали, чи можлива така ситуація, що хтось перебуває в її оселі з її дозволу.

Жінка заперечила та повідомила, що негайно повертається додому. Отримали дозвіл від власниці квартири, патрульні зайшли всередину. В квартирі інспектор виявив чоловіка, який одразу здався. Виявилося, що 45-річний чоловік вже був судимим за крадіжку з проникненням. Його передали слідчим Шевченківського відділу поліції.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info