На кордоні з Польщею виявили понад півкілограма кокаїну (Фото)

Наркотики виявили у панелі приладів за автомагнітолою.

22.08.2019 00:16   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Твоє місто

На кордоні з Польщею прикордонники разом із співробітниками СБУ виявили пів кілограма кокаїну в одному з автомобілів, що подорожували за кордон.

Читайте також

Продавали наркотики навіть у школах: викрили банду львівських наркоділків

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби, пише - Твоє місто.

52-річний мешканець Дніпропетровщини спробував ввезти в Україну наркотичні речовини через пункт пропуску «Краківець». Львівські прикордонники отримали попередню інформацію про можливий злочин від співробітників Управління СБУ у Київській області. Тому, коли автомобіль Mitsubishi з’явився на пункті пропуску, його направили на додатковий огляд.

Із допомогою службового собаки у панелі приладів за автомагнітолою знайшли вакуумний пакунок із речовиною білого кольору. За результатами експрес-аналізу встановили, що у пакунку містився вагою 580 грамів.

Чоловіка, який намагався перевезти наркотики, затримали. Йому висунуть обвинувачення за ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів).


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто