Перше вересня переноситься: на Тернопільщині згоріла школа

22.08.2019 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У селі Манаїв Зборівського району, 22 серпня о 1:29 год, у школі виникла пожежа. Полум'я охопило другий поверх та частину горища.

Як повідомляє управління ДСНС у Тернопільській області, пожежу ліквідували: два караули 17-ї ДПРЧ (2 автоцистерни та 8 чол. особового складу), оперативна група Зборівського РВ Управління  (в складі 3 осіб) та мобільно-оперативна група Управління ДСНС України у Тернопільській області (в складі 4 осіб). Уже через дві години вогнеборцям вдалося локалізувати пожежу, а о 6:35 горіння було повністю ліквідоване.

Загалом, полум’я знищило покриття школи, меблі та шкільний інвентар на площі 600 мкВ, також пошкоджено стіни та стеля другого поверху будівлі на площі 250 мкВ. Розглядають декілька причин пожежі, а саме: підпал та порушення правил пожежної безпеки.

null

 

null

 

null

До слова, в школі навчалося 35 дітей. З першого вересня, учнів переведуть у найближчий навчальний заклад, який знаходиться в с. Перепельники, що на відстані 8 км від с. Манаїв.

                                                                                                                                                                                          


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews