Керівник Гідрометцентру провів пресконференцію щодо діяльності одного із підприємств Рівного

22.08.2019 14:45   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
У Рівненській ОДА відбулась пресконференція начальника Рівненського обласного центру з гідрометеорології Богдана Масовця.

Захід проведено на виконання Апеляційної скарги ТзОВ «ВП «Акватон», задоволеної Рівненським апеляційним судом.

Нагадаємо, 26 червня 2018 року на виконання рішення Рівненського міського суду Богдан Масовець на пресконференції  за участю представників ЗМІ, ТзОВ «ВП «Акватон», судового виконавця спростував інформацію, визнану судом недостовірною.

Разом з тим, підприємство подало позов до Рівненського міського суду про визнання дій державного виконавця під час проведення пресконференції 26 червня 2018 року, неправомірними та скасування складеного ним акту. 29 листопада 2018 року Рівненський міський суд відмовив позивачу у задоволені скарги, а 24 січня 2019 року Рівненський апеляційний суд задовільнив скаргу, скасувавши Ухвалу Рівненського міського суду від 29 листопада 2018 року.

Отож суд зобов’язав спростувати інформацію щодо діяльності ТзОВ «ВП «Акватон», поширену 1 червня 2016 року на пресконференції, у такий же спосіб, у який вона була поширена.

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews