Митники вилучили на Львівщині «Mercedes»

22.08.2019 20:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

У пункті пропуску «Рава-Руська» зафіксували два випадки приховування від митного контролю сигарет, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Африканку з немовлям затримали на українсько-польському кордоні
Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»

Про це повідомили в четвер, 22 серпня, в Головному управлінні ДФС у Львівській області, де також розповіли: «В одному з них громадянка України як пасажир автомобіля «Mercedes-Benz-Sprinter» приховала 520 пачок сигарет з фільтром з акцизними марками України під декоративною обшивкою в конструктивних порожнинах авто. Доступ до них став можливим шляхом демонтажу декоративної обшивки стінок багажного відділення салону автомобіля з використанням технічних засобів».

«В іншому випадку громадянин Польщі намагався незаконно вивезти 300 пачок сигарет з фільтром без акцизних марок. Приховані сигарети містились в конструктивних порожнинах передніх дверей, боковинах багажника, а також у задньому бампері автомобіля «Opel Astra», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

«В обох випадках складено протоколи про порушення митних правил, сигарети вилучено. Також вилучено автомобіль «Mercedes-Benz-Sprinter». Справи скерують до суду», – повідомили також в обласному управлінні ДФС.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів