У Рівному відбувся черговий «Правовий простір»

Працівники Головного територіального управління юстиції у Рівненській області розповіли працівникам обласної бібліотеки про нові кампанії Міністерства юстиції України.

Зокрема у ході зустрічі поспілкувались про:

  • як можна стати присяжним у суді;
  • у рамках кампанії #CпоживачВМережі розповіли про захист прав споживачів при купівлі товарів та послуг онлайн;
  • як виїхати за кордон з дитиною, якщо один із батьків боржник з аліментів;
  • що таке #ВідповідальнеБатьківство.

Нагадуємо, що Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області спільно з Рівненською обласною універсальною науковою бібліотекою майже рік працюють над спільним проектом щодо надання відкритих правових консультацій. Відтак, отримати кваліфіковану пораду можна безпосередньо у бібліотеці. Консультують відвідувачів фахівці з питань нотаріату, працівники управління юстиції та системи безоплатної правової допомоги. Звертатися можна з різних юридичних питань. Оформлення спадщини, субсидії, земельні питання, державна реєстрація актів цивільного стану, нарахування та виплата аліментів – відповіді на будь-які ваші запитання зможете отримати під час роботи «Правового простору».

За матеріалами Головного територіального управління юстиції у Рівненській області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області