У День міста Тернополем проведуть театралізовану екскурсію

23.08.2019 14:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Відкриту театралізовану екскурсію “Тарнополь: вже або ніколи…” 28 серпня, у День міста проведе КП “Туристично-інформаційний центр м. Тернополя”. Розпочнеться вона о 17.00, стартуватиме від приміщення Туристично-інформаційного центру (вул. Грушевського, 2.). Долучилися до неї можна безкоштовно.

Під час екскурсії працівники “Туристично-інформаційний центр м. Тернополя” намагатимуться частково відтворити події давнини, які відбувалися на території нинішнього міста, лунатимуть вибули, постріли, гід розповідатиме цікаві факти про те, як виглядала колись ця місцевість, що де заходилося, де які події відбувалися.

«Від 1540 р. і до 1843 р. Тарнополь мав власників та їх помічників. Знаменитих і не дуже, розумних і так собі. Чи власники міста вплинули на його розвиток, а чи може Тарнополь вплинув на них? Дізнаємось під час захопливої мандрівки!», – розповідають організатори на сторінці facebook.  

«…Ну що, настав час і нам сказати своє слово 28 серпня! Воно як завжди буде цікаве, унікальне та не звичне!
Костюмована-інтерактивна екскурсія про історію нашого міста та відомих і не дуже постатей у ній!
Буде як завжди цікаво, весело та нестандартно!», - пише на своїй сторінці у Facebook керівник “Туристично-інформаційного центру м. Тернополя” Тарас Ковальчук.

null

Щоб взяти участь в екскурсії – треба зареєструватися у ТІЦ або за номерами телефону:  0982176477 або 0980520720.

Безоплатна театралізована екскурсія “1540” – подорож в часі від давнього Тарнополя до сучасного Тернополя, - відбулася у Тернополі 15 квітня.

Катерина Богуславська


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews