Як виглядають сторінки «Книги рекордів Тернополя» показали бібліотекарі (Фото)

23.08.2019 22:13   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

"Книгу рекордів Тернополя" вже називають історією дивовижних людей. Кожен рекорд особливий. І сама книга буде також особлива. Кожна сторінка містить номер рекорду, фото з встановлення рекорду, супровідний текст на двох мовах українській та англійський. На зворотній стороні на блакитному тлі неба сертифікат, який отримували автори рекорду.

Читайте також

Тернополяни вперше побачать «Книгу рекордів Тернополя» у суботу 24 серпня

Внизу панорама з Тернопільськими найвідомішими будівлями. Кожен листок з рекордом запаяний у прозорий пластик. В конструкції для збереження рекордів артбуці у вигляді Тернопільського замку передбачена можливість створювати додаткові місця для нових рекордів, адже бажання дивувати у тернополян дуже велике.

Рекорди є як індивідуальні, так і масові. Сьогодні книгою та реєстрацією рекордів опікуються бібліотекарі. Заявки на рекорди приймають у Тернопільській міській раді. Протягом двох років рекорди фіксували голова міста Сергій Надал та заступник голови міста Леонід Бицюра.

"Книгу рекордів Тернополя" презентуватимуть 24 та 28 серпня, а також під час "Бібліофесту" наприкінці вересня. 24 серпня у Українському домі "Перемога" (початок в 11:30), 28 серпня у артгалереї на вул. Гетьмана Сагайдачного.

Олена Мудра
Фото автора.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews