Рекорди Тернополя будуть зберігатись під дахом Тернопільського замку висотою 70 см

24.08.2019 09:49   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Оригінальну схованку для рекордів Тернополя презентують у суботу 24 серпня в українському домі "Перемога". Артбук у вигляді Тернопільського замку довжиною 1 м 10 см та висотою 70 см стане домівкою перших сорока рекордів нашего міста. Усього там може поміститись 100 рекордів, але є і можливість розширити артбук та створити додаткове місце для нових рекордів.

Читайте також

Тернополяни вперше побачать «Книгу рекордів Тернополя» у суботу 24 серпня

Тернопільські бібліотекарі пишаються своїми артбуками. Оригінальні рукотворні книжки по праву можна назвати витворами мистецтва. У нашему місті їх, стверджує Світлана Козелко, директор Тернопільської ЦБС, найбільше в Україні - на сьогодні нараховують 75 оригінальних артбуків.

Тернополяни також зможуть побачити "Книгу рекордів Тернополя" ще 28 серпня у арт галереї на вул. Сагайдачного. Усіх рекордсменів планують зібрати під час "Бібліофесту - 2019" наприкінці вересня. Для урочистої презентації  книги готують спеціальну шоу-програму.

Олена Мудра.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews