У Франківську пройшов Марш нескорених - ветерани АТО вшанували загиблих побратимів (Фото)

Марш нескорених: у Франківську вшанували полеглих на війні 2014-2019 років.

24.08.2019 16:35   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Курс

Марш ішов від катедрального собору Святого Воскресіння, де раніше відбулася заупокійна служба за полеглими під Іловайськом. Цими днями виповнюється 5 років від часу тих трагічних подій. 

Для участі в Марші до Франківська з’їхалися ветерани АТО з усієї області. Проводила ходу міська Асоціація учасників АТО спільно зі обласними спілками, пише - Курс.

Колона ветеранів пройшла вулицею Незалежності до Меморіального скверу. Там до захиників приєдналися франківці, духовенство і представники  обласної та міської влади. 

Відбувся екуменічний молебень за душі полеглих. Віддаючи шану загиблим в Іловайську прикарпатцям, воїнів згадали поіменно. 

Після покладання квітів до меморалу та могил захисників подякували родинам загиблих за велику жертву. Та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

Мати загиблого звернулася до ветеранів і всіх франківців. Поділилася болем і сподіванням, що жертви за незалежність України ніколи не будуть марними. Подякувала за пам’ять і просила не забувати самопожертву загиблих. 

Побратими з лампадками поклали свічки і квіти до обелісків. 


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс